Vi benytter oss av informasjonskapsler "Cookies" Les mer om informasjonskapsler her. Denne informasjonen finner du også nederst på denne siden.
Menu

Montering av varmepumper

1354185517038.MaxSize.w-1000.h-1000.Save.img

Det er svært viktig at montøren gjør en grundig jobb når anlegget skal fylles med gassen R-410A. Dette arbeidet inkluderer blant annet avansert trykktesting og lekkasjesøk. Selv små feil her vil kunne svekke anleggets varmefaktor, og lavere varmefaktor betyr høyere strømregning for deg, i form av et svakere anlegg!
Det viktig at både inne- og utedel monteres korrekt- og på riktig sted. Dette for å unngå irriterende vibrasjoner og støy, og for å oppnå at innedelens luftstrøm sprer varmen best mulig i din bolig.

F-Gass-Sertifikat:

Fra og med 1. september 2013 har Klima- og forurensningsdirektoratet innført krav om sertifikat for å håndtere fluorholdige gasser. Kravet gjelder for alt personell og bedrifter som arbeider med kuldeanlegg, klimaanlegg og varmepumper som inneholder fluorholdige gasser.
Selv om myndighetenes krav om et slikt sertifikat ikke trer i kraft før september 2013, er det mange seriøse aktører i bransjen som allerede har sertifisert sine montører, og Melbu Varmepumper har selvsagt tatt denne sertifiseringen, godt over et år før den trer i kraft!
Les med om Isovator-sertifiseringen til venstre i menyen.
 

NOVAP-godkjent forhandler:

På nettsidene til Norsk Varmepumpeforening (Novap) finner du NOVAP-godkjente forhandlere. For å være NOVAP-godkjent forhandler må bedriftene oppfylle visse kriterier. Melbu Varmepumper er selvsagt sertifisert gjennom NOVAP, noe som gir deg som kunde en solid trygghet ved kjøp av varmepumpe hos oss.

Inkludert i monteringen:

Alle prisene på nettsiden vår er inklusiv montering og MVA.
I monteringen medfølger veggfeste for utedel, vibrasjonsdempere for utedel, rør og kanal mellom inne og utedel, kommunikasjonskabel mellom inne og utedel, samt tilkoblingsstøpsel. Igangkjøring og instruering er selvsagt inkludert.

NB: Vi tar IKKE tillegg for hulltaking i betong eller lignende!

Alle varmepumper krever jordet stikkontakt med jordfeilbryter, tilkoblet enten inne eller utedel (avhengig av modell/type). Dette er ikke inkludert i prisen, da dette må utføres av et elektrofirma.

Utvalgte produkter